Головна  →  Новини  →  10 вересня 2020

Відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва

9 вересня 2020 року на території приватного підприємства «Ярослав» повул. Автозаводській, 2, відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації. Присутні на заході керівники району, голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Кирило Фесик та перший заступник голови Олександр Цибульщак, привітали присутніх з Днем підприємця та вручили Подяки з нагоди свята. Серед нагороджених – підприємці Ірина Ніцко та Олександра Пророченко (ПП «Гранд сервіс»), Лариса Барсук (ПП «Ярослав плюс»), Валерій Посох (ДНІЦ СКАР). 

Про роботу Координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації протягом І півріччя 2020 року доповів заступник голови Координаційної Ради - директор ПП «Ярослав» Олександр Барсук. Також він розповів про роботу очолюваного ним підприємства «Ярослав» під час запровадження карантинних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної інфекції, стан галузі легкої промисловості та пошук шляхів виходу із кризи.

З інформацією про стан ринку праці в Оболонському районі м. Києва та послуги служби зайнятості роботодавцям виступив директор Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості Сергій Кононенко. Окремо виступаючий розповів про реалізацію державної програми матеріальної допомоги по частковому безробіттю на період карантину - для роботодавців (юридичних осіб або фізичних осіб-підприємців) за найманих працівників, а також для фізичних осіб-підприємців, які мають найманих працівників чи не мають найманих працівників.

Про реалізацію програми «Доступні кредити для бізнесу» від АТ Ощадбанк розповів керуючий відділенням філії Головного управління по м. Києву та Київській області в Оболонському районі Олександр Саєнко.

За інформацією сектору економіки

 

Перейти до спискуВерсiя для друку