Головна  →  Новини  →  7 вересня 2020

Віталій Кличко: «Зведені патрулі поліції, Держпродспоживслужби та Муніципальної охорони з кінця травня перевірили 5,5 тисячі суб’єктів господарювання в столиці»

За час роботи – з кінця травня – зведені патрулі поліції, Держпродспоживслужби та Муніципальної охорони здійснили понад 5,5 тисячі перевірок роботи суб’єктів господарювання на дотримання протиепідемічних обмежень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання користувачів соцмереж.

«Я вже неодноразово говорив, що функції контролю за дотриманням карантинних обмежень покладені на Національну поліцію. Місто ж наприкінці травня створило спеціальні патрулі. До складу яких разом із поліцією входять представники Держпродспоживслужби та Муніципальної охорони. Ці патрулі перевіряють ресторани, торговельні заклади, столичні ринки на дотримання ними норм безпеки. За час своєї роботи патрулі здійснили понад 5,5 тисячі перевірок суб’єктів господарювання. Склали 889 протоколів про порушення», – повідомив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що ситуація в місті залежить не тільки від роботи патрулів чи поліції. А насамперед – і від свідомості самих киян.

«Я не хочу нікого лякати. Але динаміка розповсюдження хвороби – невтішна. Давайте не доводити знову до карантину! Будьте обережними і дотримуйтеся елементарних правил! Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.

 
kyivcity.gov.ua

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку