Головна  →  Новини  →  3 вересня 2020

Відбулась робоча нарада з питання проведення капітального ремонту дорожнього покриття на вулицях Добринінській та Резервній

2 вересня 2020 року на території ТОВ «Бетон комплекс» відбулась робоча нарада з питання проведення капітального ремонту дорожнього покриття на вулицях Добринінській та Резервній Оболонського району міста Києва.

В нараді взяли участь: перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації О.Цибульщак, заступник голови О.Сазанович, начальник Оболонського ШЕУ О.Куліков, керівники підприємств ТОВ «Бетон комплекс», ТОВ «Перший трубний завод», ТОВ «Астор і КО» та інші.

Вулиці Добринінська та Резервна досить активно експлуатується підприємствами ТОВ «Бетон комплекс» та ТОВ «Астор і КО» в процесі господарської діяльності, здійснюючи перевезення великогабаритними транспортними засобами, вага яких перевищує 40 тон, що призвело до руйнування дорожнього покриття та практично неможливості проїзду вищезазначеними вулицями іншого транспорту.

Цей відрізок дороги в Оболонському районі досить проблемний. На деяких ділянках дорожнє покриття майже повністю зруйноване.

В ході наради було обговорено питання щодо проведення капітального ремонту вищезазначеної ділянки дороги КП ШЕУ Оболонського району міста Києва з залученням підприємств, які найбільш активно експлуатують цю ділянку дороги.

 

За інформацією сектору промисловості

Перейти до спискуВерсiя для друку