Головна  →  Новини  →  3 вересня 2020

На честь Героїв кияни влаштують забіг у центрі столиці

Киян запрошують взяти участь забігу «Шаную воїнів, біжу  за Героїв України», який відбудеться 26 вересня 2020 року на  Хрещатику, і  присвячений  Дню пам'яті захисників України, які загинули за боротьбу і незалежність України.

-Заявки для участі в забігу приймаються до 14 вересня 2020 р., але реєстрацію можуть закрити і раніше, якщо буде заповнено квоту за кількістю учасників на дистанціях, - зазначають організатори.

Передбачено забіги на 2, 5 та 10 кілометрів.

Після подання заявки на електронну пошту організатори надішлють всю  інформацію стосовно умов участі в забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

-29 серпня указом Президента було призначено як День пам'яті захисників України, які загинули за боротьбу і незалежність України. І вкрай важливо наповнити сенсом такі дати, щоб це не були такі речі, які були в Радянському Союзі, що зазвичай обмежувалися покладанням квітів, згадками і таке інше. Ми впевнені, що пам'ять має бути живою, - пояснював мету забігу заступник міністра у справах ветеранів України Олександр Терещенко на пресконференції в Укрінформі.

Організатори всеукраїнського забігу “Шаную воїнів, біжу за героїв України”: Міністерство у справах ветеранів України у співпраці з КБУ “Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції”, громадською організацією “Славетні епохи України”, громадською спілкою “Національна рада спортивної реабілітації захисників України”, громадською організацією “Об’єднані Війною. 90-й батальйон”, Київським міським Палацом ветеранів та Уповноваженим Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій.

vechirniy.kyiv.ua

На честь Героїв кияни влаштують забіг у центрі столиці

Перейти до спискуВерсiя для друку