КМДА Київська міська державна адміністрація


25 серпня 2020

У Києві будують нові бювети на бульварі Перова та Голосіївському проспекті, а на вулиці Прирічна – облаштовують нову артезіанську свердловину

У Києві на бульварі Перова, 40 будують новий бюветний комплекс. Про це повідомила директорка спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд» Світлана Козловська.

«У Дніпровському районі з’явиться новий бювет. Його будівництво завершать до кінця вересня. До кінця року плануємо побудувати новий бюветний комплекс і в Голосіївському районі – на Голосіївському проспекті, 5-15», – сказала Світлана Козловська.

Також, за її словами, для відновлення роботи непрацюючого бювету облаштують нову артезіанську свердловину малої продуктивності на вулиці Прирічна, 19 в Оболонському районі.

За словами директорки, щороку у весняно-літній період «Київводфонд» капітально ремонтує бюветні комплекси. Вчасне технічне обслуговування запобігає руйнуванню та занепаду їхньої мережі, тому фахівці здійснюють поточний або капітальний ремонт кожні 4-5 років.

Станом на 25 серпня завершено 70% запланованих на 2020 рік капремонтів бюветних комплексів. А завершити всі відповідні роботи планують до кінця вересня.  

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.