Головна  →  Новини  →  6 липня 2020

Проведено робочу нараду, під час якої обговорили проблемні питання розвитку промислових підприємств району

06 липня 2020 року першим заступником голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександром Цибульщаком проведена робоча нарада на ПП «Ярослав», під час якої були обговорені проблемні питання розвитку промислових підприємств району. Захід відбувся на виконання доручення Київського міського голови В. Кличка від 28.05.2020 № 19157, відповідно до листа заступника Секретаря Ради національної безпеки та оборони України від 26.05.2020 № 1327/16-04/2-20, стосовно викликів та реальних і потенційних загроз у сфері захисту критичної інфраструктури економіки м. Києва, шляхів і засобів їх виявлення, запобігання та нейтралізації,.

Директор ПП «Ярослав» Олександр Барсук продемонстрував виробничі потужності підприємства, а також представив технологію виробництва наповнювачів до ковдр та подушок і нові види швейної продукції, які сьогодні виконує фабрика на замовлення французьких партнерів.

Водночас не втратило своєї актуальності й пошиття марлевих пов’язок, які на підприємстві виготовляються кожного дня в кількості понад 5,0 тис. одиниць.

Проблемним питанням на сьогоднішній день, на думку керівника підприємства, залишаються низький рівень зовнішніх інвестицій.

 

Інформативно: Концерн «Ярослав» об’єднує в собі групу виробничих підприємств, які спеціалізуються на випуску постільної білизни, подушок, пледів, ковдр, нижньої білизни, рушників, кухонного приладдя та інших видів домашнього текстилю.

Компанія «Ярослав» була заснована в 1995 році. Далекоглядна політика керівництва забезпечила швидкій ріст виробництва та продажів, що дозволило Компанії зайняти лідерські позиції на ринку швейної продукції України.

Національний виробник текстилю та трикотажу компанія «Ярослав» зарекомендувала себе в якості надійного партнера як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках. Сьогодні компанія плідно співпрацює з українськими підприємствами та здійснює поставки закордон. Продукція експортується до США, Канади, Норвегії, Молдови, Білорусії, Казахстану, Грузії та країн Балтії. Весь асортимент продукції виготовляється з високоякісних сертифікованих матеріалів. Компанія робить впевнені кроки до європейської якості – створені цехи з виготовлення упаковки для продукції та поліграфія для власних потреб друку. Починаючи з 2008 року налагоджено виробництво холлофайбера – наповнювача для ковдр та подушок, головними перевагами якого є гіпоалергенність, збереження тепла та легкість.

Загальна кількість персоналу компанії складає понад 1200 осіб. Асортимент виробів постійно оновлюється та складає понад 700 найменувань. Все виробництво обладнане найновішим швейним обладнанням.

 

За інформацією сектору промисловості

Перейти до спискуВерсiя для друку