КМДА Київська міська державна адміністрація


4 червня 2020

В Оболонській районній філії Київського міського центру зайнятості проведено інформаційні вебінари

Зручно. Доступно. Інформативно. Безпечно.

Як відомо, з перших днів карантину багато служб перевели свою роботу в онлайн-формат. Не стала винятком і Оболонська районна філія Київського міського центру зайнятості, яка впровадила нову форму дистанційної роботи з безробітними – вебінари. 28 травня та 02 червня 2020 року проведено інформаційні вебінари.

Завдяки вебінарам шукачі роботи мають можливість, не залишаючи помешкання, отримати корисну інформацію про особливості реєстрації та обслуговування в службі зайнятості у період карантину, дізнатися про сучасні електронні сервіси служби зайнятості, серед яких - офіційний сайт ДСЗ, Освітній портал, Платформа з профорієнтації та розвитку кар’єри, Онлайн-платформа «Моя професія: консультаційна мережа», особливості пошуку роботи у період карантину, можливість отримання профорієнтаційних послуг, правила складання резюме.

Наприкінці кожного вебінару фахівці філії завжди надають кваліфіковані відповіді на всі запитання учасників. Отже, нова форма роботи філії – це зручно, доступно та інформативно. А головне – безпечно.

За інформацією центру зайнятості

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

 

Screenshot_23.png



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.