Головна  →  Новини  →  4 червня 2020

У Оболонському районі столиці облаштують спортивні майданчики

На проспекті Степана Бандери в Оболонському районі столиці облаштують спортивні майданчики. Проєкт реалізовуватиметься за рахунок інвестора. Його залучення передбачено розпорядженням КМДА №787 від 01.06.2020.

Попередньо, на ділянці, орієнтовною площею 0,5 га, передбачено облаштування чотирьох тенісних кортів. Також будуть встановлені зблоковані тимчасові споруди для розміщення громадського та службового приміщення, інвентарної кімнати, роздягальні, вбиральні та душових.

Замовником реалізації проєкту виступає комунальне підприємство «Київський центр розвитку міського середовища». Комунальним підприємством «Київське інвестиційне агентство» будуть розроблятись та погоджуватись в установленому порядку орієнтовні техніко-економічні показники, можливі передпроєктні пропозиції та пропозиції до умов конкурсу за проєктом.

Реалізація інвестиційного проєкту спрямована на розвиток та формування здорового способу життя, а також забезпечення населення Оболонського району сучасною спортивною інфраструктурою.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку