КМДА Київська міська державна адміністрація


3 червня 2020

Віталій Кличко: «На сьогодні в Києві працюють 466 дитячих садочків»

У столиці з 1 червня відновили роботу 466 дитячих садочків. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«На сьогодні в Києві працюють 466 дитячих садочків. Це ті заклади, що здійснили всі необхідні заходи для безпечної роботи. У 62-ох садочках сьогодні тривають планові ремонтні роботи. Багато батьків, у яких є можливість залишити дітей вдома чи з родичами, не повели дітей в садки, аби не наражати їх на небезпеку. І я вдячний їм за це. На сьогодні в дитсадки Києва пішли майже 15 тисяч дітей. До карантину, в середньому, садочки щодня відвідували понад 55 тисяч дітей», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що сьогодні головне завдання садочків, які відновили роботу, –забезпечити дотримання всіх регламентів і правил. Зокрема, постійне прибирання та дезінфекцію приміщень, мінімізувати контакти в закладі.

«Персонал садочків пройшов інструктаж, як діяти у випадку спалаху респіраторного захворювання у дитсадку. Щодня і дітям на вході в садок, і персоналу вимірюють температуру. Батькам до груп заходити заборонено», – підкреслив Віталій Кличко.


 kyivcity.gov.ua

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.