КМДА Київська міська державна адміністрація


30 травня 2020

Віталій Кличко: «За минулу добу у Києві коронавірус підтвердили у 55 людей. 7 з них – медики»

За минулу добу у Києві лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус у 55 людей. 7 з них – медики. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«За минулу добу у Києві лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус у 55 людей. 7 з них – медики.  Один випадок – летальний. На сьогодні в столиці вже 2904 підтверджених випадки захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, що захворіли за добу:  34 жінки віком від 21 до 77 рокiв, та дівчинка 15 років. 19 чоловіків від 21 до 81 рокiв. І хлопчик, якому 3 роки.

До лікарень столиці госпіталізували 13 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за добу в столиці 40 людей.

Усього коронавірус за період пандемії подолали 637 мешканців Києва.

«Також зазначу, що вчора в місті закрили на карантин гуртожиток на вулиці Гагаріна. Там виявили спалах вірусу. Один хворий помер у лікарні, ще трьох госпіталізували з легкою формою.  Усі інші мешканці гуртожитку перебувають на самоізоляції, їх обстежують медики», – зазначив Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.