Головна  →  Новини  →  27 травня 2020

В Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось четверте засідання громадської комісії з житлових питань

27 травня 2020 року об 11-00 у залі засідань № 300 на вулиці Маршала Тимошенка, 16 відбулося четверте у 2020 році засідання громадської комісії з житлових питань при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації (далі Громадська комісія). На засіданні було розглянуто 155 житлових питань, а саме: про зарахування на квартирний облік – 9, про внесення змін до квартирних справ – 15, про зняття з квартирного обліку – 124, про перезатвердження на квартирному обліку – 2; про надання житлової площі – 1; про виключення квартир з числа службових – 1; про затвердження рішень про надання житлової площі за місцем праці – 3; про виключення із списків громадян, які не пройшли перереєстрацію – 1 (по 61 квартирній справі).

На засіданні були присутні 10 членів громадської комісії із 12, які входять  до її складу.

Засідання вела перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Людмила Сагайдак.

З інформацією по кожному з питань доповідав заступник голови громадської комісії з житлових питань при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації Сергій Поплавський.

За результатами розгляду були прийняті відповідні рішення на підставі голосування. За прийнятими  рішеннями будуть готуватися подання для прийняття відповідних розпоряджень Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією.

Після засідання Громадської комісії о 12-00 було проведено третє засідання новоутвореної житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, на якій були розглянуті 3 заяви про взяття на облік від внутрішньо переміщених осіб.

 За інформацією відділу обліку та розподілу житлової площі 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку