Головна  →  Новини  →  5 травня 2020

Успішні практики управління будинками не комунальної форми власності ЖБК «Зірка-2»

Звичайна дев’ятиповерхівка на проспекті Оболонському, 5-А, яка належить житлово-будівельному кооперативу «Зірка-2». Мешканці довірили управління будинком хазяйновитому господарю – Стрілецькому Сергію, який має не тільки великі плани на майбутнє, а й успішно втілює їх в реальне життя.

Так, за останні роки під керівництвом Сергія Стрілецького в будинку проведено наступні роботи: замінено внутрішньобудинкові інженерні мережи на якісні пластикові полипропиленові; проведено заміну внутрішньобудинкових електричних мереж на більш надійні мідні; в місцях загального користування встановлено енергозберігаюче лед-освітлення; на поверхах в під’їздах будинку замінено вікна на металопластикові. А в минулому році керівництво ЖБК «Зірка-2» ще й взяло участь в програмі енергозбереження 70/30 і як результат в будинку встановлено індивідуальний тепловий пункт (ІТП).

Силами та старанням мешканців цього будинку на території багатоповерхівки висаджено квіти, кущі й дерева. Але, Сергій не зупинився на господарюванні лише в своєму будинку, а ділиться успішним досвідом і допомагає іншим житлово-будівельним кооперативам. Так, завдяки його праці в ЖБК «Суднобудівник-2» на вул. Маршала Малиновського, 3-Б проведено модернізацію освітлення в під’їздах будинку та ведеться робота з населенням щодо своєчасного надходження коштів, які повинні йти на належне утримання будинку.


 

За інформацією Управління житлово-комунального господарства

Перейти до спискуВерсiя для друку