КМДА Київська міська державна адміністрація


18 серпня 2014

На вихідних завершився останній етап Оболонського віче «Українська справа»

На вихідних завершився останній етап Оболонського віче «Українська справа»

   На чотирьох оболонських віче «Українська справа» було зібрано 7 тис. грн. на потреби української армії та 3 тис. анкет учасників місцевого референдуму щодо питань України, Києва та Оболоні. Про це повідомив, народний депутат України Олександр Бригинець, обраний на Оболоні.

   «За 4 дні проведення віче приблизно 500 людей пожертвували частиною своїх статків на потреби АТО. Як наслідок, нам вдалося зібрати гроші, які перерахувались саме 11-му батальйону територіальної оборони «Київська Русь». Вибір щодо того, якому батальйону допомогти не стояв, ми одразу вирішили, що всі гроші будуть перераховані на потреби цього батальйону, оскільки  днями він поніс великі втрати: було вбито командира батальйону Олександра Гуменюка та трьох бійців розвідників», - пояснив О.Бригинець.

    Як повідомлялося, головною метою проведення Віче «Українська справа» була участь громади у місцевому референдумі. «В опитуванні з визначення основних проблем України, Києва та Оболоні, а також шляхів їх вирішення взяло участь близько 3 тис. оболонців. Остаточні результати будуть оголошені за кілька днів. Проте, наразі можу сказати, що серед усіх опитуваних близько 75% оболонців підтримують ідею назвати вулиці Оболонського району на честь оболонців Героїв Небесної Сотні та АТО», - підсумував О.Бригинець.

   Малеча висловлювала свої слова підтримки і вдячності нашим героям, малюючи свої листи до воїнів.

   Нагадаємо, відповідні заходи проходили за ініціативи народного депутата України Олександра Бригинця,  Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та Фонду Порошенка. А також за підтримки народних депутатів Миколи Томенка, Дмитра Андрієвського, Володимира Ар’єва, Валерія Мошенського.

   В заходах взяли участь представники громадських організацій району «Організація інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій Оболонського району м.Києва», «Фонд інвалідів Чорнобиля Оболонського району».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.