КМДА Київська міська державна адміністрація


18 березня 2020

Карантин з користю: Освітній хаб Києва нагадує про безкоштовні курси

Під час карантину не забувайте і про саморозвиток. У такі моменти з’являється багато часу і важливо його провести з користю, адже ми весь час кудись поспішаємо, знаходиться безліч термінових справ і деякі наші бажання відходять на другий план.

Освітній Хаб підготував для вас 9 безкоштовних онлайн курсів, які Вам допоможуть з користю провести вільний час:

Курс «Управління людьми і проєктами»

Більшість сучасних керівників перейшли на цю посаду з лінійної позиції, тобто вони стали найкращими у своїй справі та саме тому їх було підвищено. Добре, професійні навички в них розвинені чудово, а як справи зі специфічними навичками керівника? Де цьому навчають?
Мета курсу – допомогти молодим керівникам опанувати базові управлінські навички, які допоможуть їм досягти значних результатів, швидше просуватися кар’єрними сходами, створювати чудовий клімат у команді та приймати ефективні рішення.

Курс «Емоційний інтелект»

Коефіцієнт інтелекту – IQ – відомий кожному школяру. Він виміряється як кількість виконаних завдань в одиницю часу. Всі ми знаємо, що інтелект, безумовно, дуже важливий для кожної людини. Але чи є він визначальним в нашому житті?
Сьогодні все більше вчених переконують нас, що завдяки лише звичайному інтелекту дуже важко досягти успіху в житті. Що успіх визначає те, як ми вміємо спілкуватися з іншими людьми, впливати на них та керувати власним станом. Все це – про емоційний інтелект. Наш курс допоможе Вам краще керувати власними емоціями, розвинути емпатію та досягти успіху в будь-якій сфері!

Курс «Персональна ефективність»

Наш світ змінюється зі швидкістю світла. Те, що здавалося б аксіомою ще вчора, сьогодні – застарілий підхід. Інформації стає так багато, що ми не встигаємо все обробити. Інтернет, телебачення, друзі, колеги – кожен з них прагне нашої уваги, але як встигнути бути продуктивним на роботі, приділяти увагу родині та ще знаходити час для себе, для свого розвитку, на власні хобі та бажання?
Курс «Персональна ефективність» від Освітнього Хабу допоможе Вам досягти балансу в житті та вміти досягати успіху з меншими енерговитратами.

Курс «Продажі і комунікації»

Професійні продажі прийшли в наше життя не так вже давно. Можливо, років двадцять тому, не більше. Можливо, саме через це не всі добре ставляться до продажів в Україні? І це при тому, що в світі продавець – стародавня та дуже важлива професія, яка має свої традиції, історію, культуру. Метою курсу є продемонструвати Вам, що справжні продажі – найкорисніша в світі діяльність, адже метою професійного продавця є допомогти вирішити проблему клієнта. Продавець – це такий собі лікар, але в іншому контексті.
З чого починаються продажі, що таке філософія продажів, як побудувати гарні стосунки із клієнтом, як правильно ставити питання, як аргументувати свою позицію та працювати із можливими запереченнями та як, врешті-решт, продажі пов’язані із комунікаціями – відповіді на всі ці запитання Ви отримаєте в курсі! 

Курс «Мистецтво викладання»

Навчальний курс для українських вчителів та викладачів, для яких викладання є не просто ремеслом чи професією, а справжнім мистецтвом.  
Завдання Курсу: підготувати українських освітян до трансформації системи освіти України та сформулювати нову парадигму процесу викладання відповідно до сучасних вимог суспільства та концепції Нової Української Школи.
Курс складається із відеолекцій від зіркових тренерів та експертів у сфері освіти та тестів онлайн, а також практичних тренінгів, які Ви зможете відвідати після проходження онлайн навчання.

Курс «Школа HR»

Людський капітал є основним активом сучасного підприємства. Задача пошуку та найму кваліфікованих працівників стає надзвичайно актуальною. Без перебільшень, саме від менеджерів по персоналу сьогодні залежить успішність та результативність підприємства. Отже, з кожним днем зростають вимоги і до самих HR спеціалістів. Як збільшити свою ефективність? Які технології використовувати? Які методики пошуку є найбільш продуктивними? Як проводити співбесіду? 
На ці та багато інших питань дасть відповідь наш курс «Основи HR менеджменту». Для створення курсу запросили практика з багаторічним досвідом роботи у сфері управління персоналом – Катерину Польову (HRD DOK.ua).

Курс «Діти покоління Z»

Курс Освітнього Хабу міста Києва покликаний дослідити молоде покоління та допомогти батькам знайти правильний підхід до своїх дітей та підлітків покоління Z, що вже завтра змінюватимуть наш світ та творитимуть нову історію. Провідні вітчизняні спеціалісти розкажуть хто ж таке покоління Z, чим воно відрізняється від інших, до чого прагне і чому може навчити дорослих.

Курс «Екологія»

Екологічні проблеми, серед яких охорона природи і здоров'я людей, постають одними з найсуттєвіших на сучасному етапі розвитку людського суспільства. З огляду на стан екології та тенденції розвитку економіки України, можна констатувати зростаючу актуальність розв'язання цих проблем.

Курс «Чесна країна»

Кожен з нас є відповідальним за побудову чесної країни, що процвітає. Та безпосередній вплив на цей розвиток мають люди, що є обличчям державного апарату країни – чиновники. У цьому курсі ми розглянемо проблеми, що можуть виникнути  в роботі чиновників, а саме: етику державного службовця, правила, конфлікти, які можуть з’явитися під час роботи в державній структурі. 

vechirniy.kyiv.ua

Карантин з користю: Освітній хаб Києва нагадує про безкоштовні курси



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.