КМДА Київська міська державна адміністрація


26 лютого 2020

Відбувся майстер-клас «Маркери психологічного насильства в підлітковому віці. Світ очима підлітка через метафоричні карти»

Для спеціалістів мережі центрів соціальних служб відбувся майстер-клас «Маркери психологічного насильства в підлітковому віці. Світ очима підлітка через метафоричні карти».

«Добре знаючи свого внутрішнього підлітка, ми можемо працювати з іншими підлітками» - саме така думка лунала під час майстер-класу, що відбувся 20 лютого 2020 року на базі Оболонського РЦСССДМ.

Майстер-клас провела фахівець із соціальної роботи Оболонського РЦ, кандидат у Майстри соціальної роботи, психолог Амірова Євгенія Вадимівна.

На майстер-класі у своїй яскравій манері Євгенія поділилася досвідом роботи з підлітками в індивідуальному та груповому форматі, ознайомила з інструментами, зокрема, з техніками роботи з МАК «Територія», «Клубочок відносин», «4 дзеркала підлітка» та ін., розкрила поняття «газлайтінг», «алексетемія».

Тема дуже схвилювала аудиторію, саме тому спеціаліст отримала безліч запитань та надала вичерпні відповіді на них. «Ми усі один для одного дзеркала - лунала думка під час зустрічі - і це дає можливість для внутрішньогозросту».

За результатами заходу учасники майстер-класу дізналися нові цікаві інструменти роботи з піділтками. 

За інформацією Оболонського РЦСССДМ

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.