КМДА Київська міська державна адміністрація


26 лютого 2020

До 31 березня відновлять проїзд на Богатирській вулиці

У столиці триває будівництво Великої Окружної дороги.

Наразі споруджується ділянка від просп. Маршала Рокоссовського до вул. Богатирської з будівництвом транспортної розв’язки в різних рівнях. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

– Фахівці влаштовують піщану основу проїзду та основу двошарової щебенево-піщаної суміші. У районі шляхопроводу прокладають дощову каналізацію та влаштовують земляне полотно, – розповів Микола Поворозник та нагадав, що до кінця цього року міська влада планує побудувати розв’язку на вулиці Богатирській та з’єднати її з Великою Окружною.

За його словами, до 31 березня заплановано відновлення проїзду в обох напрямках у районі шляхопроводу на вул. Богатирській.

– Завершення будівництва цієї ділянки Великої Окружної дозволить вивести з вулиць столиці транзитний транспорт, що, у свою чергу, покращить трафік у місті. Окрім того, зменшивши потік вантажівок, ми зможемо подовжити життя асфальтному покриттю, яке постійно оновлюємо та ремонтуємо, – підкреслив Микола Поворозник.

Він зазначив, що згідно з робочим графіком виконання будівельних робіт, у 2020 році заплановано завершити будівництво інженерних споруд – двох шляхопроводів та підземного пішохідного переходу. Окрім того, фахівці мають завершити перекладку інженерних мереж від вул. Сім’ї Кульженків до вул. Богатирської, влаштувати земляне полотно і виконати дорожні роботи, що дозволить організувати рух транспорту від Мінського шосе до вул. Богатирської.

vechirniy.kyiv.ua

До 31 березня відновлять проїзд на Богатирській вулиці



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.