КМДА Київська міська державна адміністрація


21 лютого 2020

Олександр Цибульщак прозвітував про роботу районної влади за 2019 рік

21 лютого 2020 року в.о. голови району Олександр Цибульщак представив громадський звіт про роботу Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за 2019 рік.

На заході були присутні мешканці району, представники депутатського корпусу Київради, підприємств та організацій району, громадських об’єднань, ОСББ і ЖБК, органів самоорганізації населення, представники Оболонської райдержадміністрації.

У своїй доповіді Олександр Леонідович зупинився на питаннях виконання бюджету, економічного розвитку території району, соціального захисту населення, розвитку галузей освіти, культури, медицини, спорту тощо.

Зокрема, він зазначив, що виконання видаткової частини загального та спеціального фондів за 2019 рік становить – 2 049,5 млн.грн, або 97 % до уточненого плану на рік. За 2019 рік виконання спеціального фонду становить – 348,8 млн.грн, що становить 94,4 % до уточненого плану на 2019 рік (369,3 млн.грн). За результатами року по Оболонському району було освоєно коштів по будівельним роботам на суму 211,8 млн. грн. Загалом по Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації обсяг капітальних вкладень, які були освоєні у 2019 році збільшився на 19 % в порівнянні з 2018 роком. Специфікою минулого року було збільшення фінансування на проведення робіт з капітальних ремонтів в галузі житлово-комунального господарства (особливо по асфальтуванню прибудинкових територій), що має особливе соціальне значення для мешканців району.

По закінченню доповіді присутні перегляну відеоролик про роботу Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації у 2019 році.

Повний текст громадського звіту про роботу Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за 2019 рік

ВІДЕО ЗВІТУ

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.