КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2020

Юрій Назаров прокоментував тестування Е-квитка у Києві

Як ми писали раніше, у столиці проходить тестування Kyiv Smart Card, задля якого було залучено 200 громадян.

Для якісного дослідження, до числа тестувальників було обрано і студентів, і пенсіонерів, і людей, які мають роботу, і безробітних. Таким чином тестування продемонструє реалії використання електронного квитка серед різних категорій населення Києва.

Юрій Назаров, директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА, у коментарі «Вечірньому Києву» зазначив, що він вражений кількістю бажаючих стати учасниками тестування.

– З понад 3 тисяч кандидатів ми відібрали 200, хоча планували лише сотню, – ділиться Юрій Назаров.

У спеціально створеному чаті на Facebook тестувальники активно обговорюють усі переваги та недоліки використання Kyiv Smart Card, тож команда Smart City матиме роботу після закінчення тестування.

– Ми започаткували тестування для того, щоб отримати якісний зворотній зв'язок від пасажирів ... Для нас важливо почути відповідь у форматі не лише «подобається / не подобається». Ми хочемо розібратися, що саме і де варто вдосконалити, доопрацювати. Тому завжди знаходимося на зв'язку з тестувальниками, – зазначає директор департаменту.

По завершенню тестування учасники заповнять анкети, де детально поділяться власними спостереженнями.

– Е-квиток має бути зручним для кожного пасажира. І тому саме спільна робота з киянами – найкращий формат для досягнення цієї мети, – додає Юрій Назаров.

vechirniy.kyiv.ua

Юрій Назаров прокоментував тестування Е-квитка у Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.