Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2013

А музика звучить ….

Дитяча школа мистецтв № 5 продовжує активну і плідну співпрацю з вищими мистецькими навчальними закладами міста Києва. Школа традиційно приймає у себе молодих талановитих студентів Національної музичної академії України  імені П. І.  Чайковського, Національного університету культури і мистецтв, Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого та інших.

На виконання доручення голови Оболонської райдержадміністрації Василя Антонова, з метою патріотичного виховання підростаючого покоління 9 жовтня 2013 року в Дитячій школі мистецтв № 5 з великим успіхом відбувся вечір вокальної і фортепіанної музики, присвячений 70-й річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників. У концерті прийняли участь лауреати Міжнародних конкурсів Лілія Худіч – Ткачова (сопрано), Ольга Савайтан (фортепіано), молоді співачкиНадія Новосьолова і Маіна Кузнєцова, студентки   Національної музичної   академії   України  імені П.І. Чайковського.   Програму     концерту     складали    твори     П.Чайковського, В.Шебаліна, В.Косенка, М.Лисенка, Ф.Генделя, М.Римського – Корсакова, Ф.Шуберта та інших композиторів. На рівні з відомими класичними вокальними творами, публіка щиро сприймала твори молодих і сучасних композиторів – інструменталістів, чия музика є новою і цікавою для молодого глядача.

   

Висока майстерність виконавців, їх щира любов до мистецтва жваво відчувалась і сприймалась глядачами. Захоплені вигуки «браво» лунали на адресу молодих виконавців, чиє справжнє мистецтво надовго залишиться у серцях слухачів концерту.

  Щиро запрошуємо всіх бажаючих на культурно - мистецькі заходи до Дитячої школи мистецтв № 5 (вул. Малиновського, 11-В), які відбуваються протягом навчального року.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку