Головна  →  Новини  →  14 лютого 2020

На підприємстві ПрАТ «Чинбар» відбулась виїзна робоча нарада

12 лютого 2020 року на підприємстві ПрАТ «Чинбар» відбулась виїзна робоча нарада за участю Першого заступника голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Людмили Сагайдак та керівника підприємства - голови Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району м. Києва Віктора Ліщука. Під час зустрічі були продемонстровані виробничі потужності підприємства та обговорені плани по нарощуванню експорту і випуску нової продукції. Зустріч пройшла у діловій конструктивній обстановці.

ПрАТ «Чинбар» - це на сьогоднішній день єдиний виробник натуральних шкір у м. Києві.

Поєднуючи багаторічний досвід, передові технології і високу кваліфікацію робітників, підприємство випускає широкий асортимент продукції, яка максимально відповідає запитам споживачів та використовується для виготовлення модельного взуття (дитячого, жіночого, чоловічого), спеціального взуття для силових структур, спеціального взуття для робітників, ортопедичного взуття тощо. Більша частина продукції підприємства поставляється на експорт.

На підприємстві постійно впроваджуються у виробництво нові види продукції зі шкіри великої рогатої худоби, свинячої та кінської сировини. Щороку продукція підприємства оновлюється до 70%.

На сьогоднішній день відбувається швидка зміна асортименту продукції під замовлення клієнта, з гнучким реагуванням на цінову кон’юнктуру на ринку. Технологічною службою підприємства постійно проводяться дослідні роботи з провідними зарубіжними підприємствами, а саме ”Сhemipol” (Польща),  ”Zhimer&Schwarz” (Німеччина),  ”Cromogenia” (Іспанія),  ”Stahl” (Німеччина),  ”Klariant” (Німеччина) та інших, що спрямовано на удосконалення діючих технологій оновлення асортиментного ряду шкіри та розширенню ринків збуту.

Також під час зустрічі були оговорені проблемні питання роботи промислового комплексу району в цілому та намічені дати проведення чергових Рад директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району в поточному році.

За інформацією сектору з питань розвитку промисловості та підприємництва

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку