Головна  →  Новини  →  31 січня 2020

В Оболонській районній філії Київського міського центру зайнятості проведено робочу зустріч

Перебуваючи на обліку в центрі зайнятості суб’єкти пробації отримують всі соціальні послуги, передбачені законодавством. Перш за все, це можливість професійного навчання, підвищення кваліфікації, отримання професійно-консультаційної допомоги щодо вибору чи зміни професії та офіційне працевлаштування.

З метою налагодження співпраці та підвищення ефективності діяльності 29 січня 2020 року, працівниками Оболонський  районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області спільно з директором та начальником відділу надання соціальних послуг Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості проведено робочу зустріч. В ході якої визначені пріоритетні напрямки взаємодії, що спрямовані на сприяння працевлаштуванню та соціальну підтримку суб’єктів пробації, які перебувають на обліку в Оболонському районному відділі.

Адже проблема працевлаштування є однією з ключових, що веде за собою цілу низку криміногенних потреб суб’єктів пробації, а її вирішення наближає суспільство до досягнення позитивних змін, а разом із цим до головної мети пробації – забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених.

За інформацією центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку