КМДА Київська міська державна адміністрація


30 січня 2020

Відбулась акція «Будь помітним на дорозі!»

28 січня 2020 року за ініціативи управління (Центру) надання адміністративних послуг Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, за участі інспекторів відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції у м. Києві Лідії Занюк та Олександра Нечаюка відбулась профілактична акція «Будь помітним на дорозі».

Більшість людей ніколи в житті не замислювалася над тим, що пішохід – учасник дорожнього руху, а тим більше, що в нього є обов’язки і він несе відповідальність. Кожен, хто виходить з дому, автоматично стає пішоходом, якого можна притягти до відповідальності у разі порушення Правил дорожнього руху, відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Метою акції було не лише попередити пішоходів про їх відповідальність, як учасників дорожнього руху, але й наголосити на необхідності бути помітними на дорозі, щоб зберегти життя та здоров’я як своє, так і водіїв. Адже правий – не завжди живий!

Зокрема, до акції активно долучились Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслiдок дорожньо-транспортних пригод» та Торговий дім SHIKO.

Будьте відповідальними за стан свого здоров’я та життя!

 

За інформацією ЦНАП

Результат пошуку зображень за запитом фотоапарат знак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.