КМДА Київська міська державна адміністрація


24 січня 2020

Для підлітків та молоді проведено екскурсію кіностудією FILM.UA

Казковий та чарівний світ кіно та телебачення привідкрив свої таємниці для підлітків та молоді Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Оболонського району м. Києва під час екскурсії кіностудією FILM.UA. На студії знімали відомі фільми та серіали, а також всіма улюблені телепередачі, такі як: «Україна має талант», «Х-фактор», «Суперінтуїція», «Топ-модель по-українськи», «Вечірній Київ» студії 95 квартал, «Школа доктора Комаровського» та багато інших.

Занурившись у «світ кіно», дівчата та хлопці дізнались про секрети кіновиробництва – від зародження ідеї фільму до втілення її на екрані в будь-якій точці планети, зі спецефектами та об`ємним звуком, а також цікаві факти про те, як створюються фільми та телепередачі. А на додачу, як подарунок, отримали ще масу незабутніх вражень та позитивних емоцій.

Екскурсія проводилась в рамках профорієнтаційної роботи Центру та дозволила присутнім познайомитись з дивовижними професіями світу кіно та телебачення.

Велика подяка організаторам за надану можливість!

За інформацією Центру



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.