Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2013

За сприяння голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, голови Оболонської районної в м. Києві організації Партії Регіонів Василя Івановича Антонова відбувся святковий концерт в Дитячій школі мистецтв № 5

Дитяча школа мистецтв № 5, як базовий мистецький навчальний заклад Оболонського району м. Києва, з часу свого заснування прославився активною концертною та просвітницькою діяльністю. На базі школи проводиться безліч виставок, перфоменсів, різноманітних заходів, які збирають шанувальників мистецтва не тільки з Оболонського району, а й з усієї столиці.

 

Високий рівень професіоналізму та вишуканого смаку викладачів школи був представлений під час проведення концерту, який відбувся 4 жовтня 2013 року о 17.00 в актовій залі Дитячої школи мистецтв № 5 (вул. Малиновського, 11-В), присвячений до Міжнародного дня музики та Дня людей похилого віку, в рамках міського соціального проекту «Крок до мистецтва».

У заході, поряд з знаними виконавцями, такими як заслужена артистка України Ольга Дмитренко, Заслужений діяч естрадного мистецтва Ігор Дорохін, викладач-методист Борис Приймак, старший викладач і солістка Національного Президентського оркестру Катерина Чагіна, взяли участь молоді та перспективні педагоги школи - переможці та дипломанти різноманітних мистецьких конкурсів, співачка Юлія Блохіна, саксофоністка Ірина Бабич, піаністи  Ірина Домрачова, Ірина Рояк, Марина Ярошенко, Ліліта Смолєнцева, танцівниці Лідія Голуб і Марина Шевченко та інші. У їх виконанні неординарно та по-особливому прозвучали як знамениті класичні твори та композиції, так і парафрази, осучаснені інтерпретації та обробки творів народного мистецтва.

Перейти до спискуВерсiя для друку