КМДА Київська міська державна адміністрація


23 грудня 2019

В Оболонському районі тривають позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей

З метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України, інших законодавчих та нормативно-правових актів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки в Оболонському районі тривають позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей.

Так, наразі фахівці Оболонського районного управління державної служби надзвичайних ситуацій ретельно інспектують наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, наявність та стан евакуаційних виходів, електрогосподарства, протипожежних джерел водопостачанням, систем протипожежного захисту. Також під час перевірок із персоналом, вихованцями чи учнями ЗНЗ проводять учбову евакуацію з будівлі та вивчають порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Відповідно до плану перевірок рятувальники проводять роз’яснювальну роботу щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної та техногенної безпеки з учнями навчальних закладів, педколективами та працівниками закладів.

За інформацією Оболонського РУ ДСНС України в м. Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.