КМДА Київська міська державна адміністрація


17 грудня 2019

В Оболонському районному управлінні ГУ ДСНС України проведено практичне відпрацювання укриття особового складу в захисній споруді цивільного захисту

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України від 10.04.2019 №8924/1/1-19, з метою виконання Комплексу заходів щодо відновлення, функціонування захисних споруд цивільного захисту за призначенням та їх доукомплектування необхідними засобами цивільного захисту і майном.

Оболонським районним управлінням головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у м. Києві та підпорядкованими підрозділами 10,25-ДПРЧ гловного управління  державної служби надзвичайних ситуацій України у м. Києві проведено практичне відпрацювання укриття особового складу в захисній споруді цивільного захисту.

Під час проведення практичного заняття відпрацьовані навички збору за сигналом оповіщення, перевірено комплектацію тривожних валіз, відпрацьовано «План укриття особового складу чергової зміни підпорядкованих підрозділів Оболонського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві».

За інформацією Оболонського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.