КМДА Київська міська державна адміністрація


16 грудня 2019

19 грудня В Оболонському районні засвітять ялинку

19 грудня, на День Святого Миколая, разом із головною новорічно-різдвяною ялинкою офіційно урочисто засвітять ялинки і у всіх районах столиці. Окрім того, заплановано широкий діапазон різноманітних зимових розваг і культурно-мистецьких подій.

В Оболонському районі із 19 до 29 грудня працюватиме Резиденція Святого Миколая – у приміщенні райдержадміністрації (вул. Маршала Тимошенка, 16, 1-й поверх). 19 грудня о 16:00 на майданчику біля РДА відбудеться засвічення районної новорічної ялинки «На щастя, на добро, на Новий рік».

Із 21 до 31 грудня триватимуть новорічно-різдвяні програми для дітей пільгових категорій із переглядом дитячого кінофільму в кінотеатрі «Кадр». Протягом першого місяця зими зі святами вітатимуть на дому дітей і молодь із функціональними обмеженнями. 21 грудня порадує святковим концертом циркова студія «Доміно» (дитячий оздоровчо-екологічний центр на вул. Героїв Дніпра, 32-В). 23 грудня в цьому центрі – спортивне свято «Пошуки Діда Мороза». 24 грудня о 17:00 – концерт органної музики із циклу «Органні вечори на Оболоні» (Дитяча школа мистецтв № 5, вул. Маршала Малиновського, 11-В).

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.