Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2013

12 жовтня у Маріїнському парку відбудеться свято столичної молоді «Юнь Києва запрошує»

12 жовтня з 11:00 до 16:00 у Маріїнському парку відбудеться свято столичної молоді «Юнь Києва запрошує». Цьогоріч захід проходитиме під гаслом «Місто талановитої молоді» у рамках проголошеного Президентом України Року дитячої творчості.

Організатори інформують, що у суботу Центральний парк культури та відпочинку буде епіцентром дитячого таланту та цікавого дозвілля. Стати учасником заходу зможе кожен охочий, цьому сприятиме програмне розмаїття свята, дружня атмосфера та цікаві активності.

Так, до уваги киян та гостей міста: «Велика соціальна гра», «Алея дитячих прав», «Скаутський майданчик», «Галявина подарунків», а також презентація мережі соціальних послуг та концерт дитячих творчих колективів столичних клубів за місцем проживання.

Серед іншого, кияни та гості міста матимуть можливість дізнатись про соціальні послуги і отримати консультацію фахівця соціальної роботи мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Долучитися до свята, організатори запрошують і представників засобів масової інформації. Акредитація за телефонами: 456-77-81; 097-528-96-09 (Анна Шабатіна).

 

kievcity.gov.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку