КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2019

Всеукраїнська акція “16 днів без насильства” в НВК "Потенціал"

Учні навчально-виховного комплексу “Потенціал” долучилися до Всеукраїнської акції “16 днів без насильства”. У рамках цієї акції до закладу завітав інспектор відділу зв’язків з громадськістю УПП в місті Києві Департаменту патрульної поліції майор Нечаюк Олександр, який провів цикл уроків в 6-их класах.

На уроках учні розширили свої знання з протидії булінгу, обговорили різноманітні ситуації, які часто спричиняють насильство та спільно знайшли шляхи зменшення агресії, що дозволить мінімізувати різні конфліктні ситуації. Діти уважно слухати, а також долучились до активного обговорення, адже дана тематика надзвичайно актуальна. Усі мали змогу оцінити масштаб прояву некерованої поведінки, яка досить часто має фатальні наслідки.

Також, Олександр Нечаюк завітав і до молодших школярів, аби нагадати як важливо вміти контролювати свої емоції та вирішувати суперечки мирним шляхом. А щоб побачити поведінку учнів в іншому вимирі, навіть, відвідав урок фізичної культури. Учні були здивовані, але залюбки показали свою фізичну підготовку та вміння слухати вказівки вчителя.

За інформацією управління освіти








При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.