КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2019

"Від щирого серця вітаю волонтерів з нагоди вашого свята!", - Олександр Цибульщак

"Від щирого серця вітаю волонтерів з нагоди вашого свята!", - Олександр Цибульщак

Шановні волонтери!

 

Від щирого серця вітаю з нагоди вашого свята, адже 5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Це свято кожного, хто хоч раз допомагав, не чекаючи за це винагород або визнання. Ви витрачаєте свої сили, енергію та вільний час допомагаючи іншим, підтримуєте, піклуєтесь, турбуєтесь на добровольчих та безкорисливих засадах. Ви добрі, чуйні, милосердні та небайдужі до чужої біди, завжди готові допомогти та підтримати тих, хто цього потребує.

Мені надзвичайно приємно, що таких людей в нашому районі дуже багато. Ви не можете не помітити чужі проблеми та простягаєте руку допомоги, бо не вмієте інакше. Щиро вдячний за вашу безцінну роботу, за турботу про людей, за допомогу їм у скрутну хвилину.

Бажаю вам незламності духу та невтомної енергії, міцного здоров’я, витримки,добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку та тепла, миру та благополуччя.

Нехай кожен день буде сповнений добром та щастям, а ваші благородні вчинки спонукають до дії інших. Нехай кожендень приносить нові можливості та приємні враження, а люди – віддячують вам добром і повагою.

 

 

З найкращими побажаннями та повагою
В.о. голови Оболонської районної
в місті Києві державної адміністрації                              Олександр Цибульщак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.