КМДА Київська міська державна адміністрація


3 грудня 2019

На території Національної служби здоров'я України відбулися практичні тренування щодо організації дій на випадок виникнення пожежі, або надзвичайної ситуації

28 листопада на території Національної служби здоров'я України відбулися практичні тренування щодо організації дій на випадок виникнення пожежі, або надзвичайної ситуації.

У навчаннях приймали участь: керівництво та співробітники Національної служби здоров'я та підрозділи пожежно-рятувальної служби Оболонського району.

Метою проведення тренувань стало відпрацювання дій працівників щодо організації оповіщення та евакуації персоналу і відвідувачів адміністративної будівлі, а також здійснення заходів по ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Працівники служби порятунку зі співробітниками провели теоретичні та практичні заняття щодо дотримання правил пожежної безпеки на робочих місцях, та діям у разі виникнення пожеж, або надзвичайних ситуацій.

Були відпрацьовані практичні дії. За легендою навчань відбулось загоряння у одному з приміщень будівлі з подальшим розповсюдженням диму по сходовій клітині. Керівництвом Національної служби здоров'я України були організовані заходи щодо евакуації персоналу та відвідувачів. На місце події прибули підрозділи 25-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники проводили дії щодо гасіння пожежі та рятування людей з верхніх поверхів будівлі адміністрації.

Співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій розповіли про основні заходи по дотриманню правил пожежної безпеки та нагадали правильність дій при користуванні первинними засобами пожежогасіння. Було надано можливість особисто спробувати за допомогою порошкового вогнегасника загасити умовну пожежу.

За інформацією ГУ ДСНС

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.