Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2013

В Оболонському районі привітали ветеранів та людей похилого віку

На початку жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день покликаний звернути увагу на потреби старшого покоління, це можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Значна увага районної влади на чолі з головою Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, головою Оболонської районної в м. Києві організації Партії регіонів В.І. Антоновим приділяється виконанню соціальних ініціатив Президента України, зокрема, щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення.

08 жовтня 2013 року в актовій залі управління праці та соціального захисту населення Оболонського району міста Києва до Дня людини похилого віку та Дня ветерана відбувся святковий концерт. В концертній програмі прийняли участь ансамбль української пісні «Співуча Оболонь», хор російської пісні «Сударушка», літературно-поетичне об’єднання «Оболонські зустрічі» (поетеса Тамара Сербіна). На святковому концерті були присутні 92 ветерани.

Від імені голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації зі святом ветеранів та людей похилого віку привітав та побажав всім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди начальник управління праці та соціального захисту населення В.Ткаченко.

Крім того, ветерани від Оболонського району взяли участь в святкових заходах  до Дня людини похилого віку та Дня ветерана в приміщенні Національної Спілки кінематографістів України. А також на базі районних підліткових клубів за місцем проживання відбулися концерти та виставки творчих робіт.

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку