КМДА Київська міська державна адміністрація


2 грудня 2019

В Оболонській районній філії Київського міського центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО(ООС)

02 грудня 2019 року на базі Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО(ООС). До участі в семінарі запрошені представники Управління праці та соціального захисту населення Оболонського району, які надали інформацію про пільги для учасників АТО, програму професійної реабілітації, отримання пільгових путівок на оздоровлення, отримання психологічної підтримки.

Представник громадської організації «Ветеран хаб» Артем Харунжей надав детальну корисну інформацію щодо діяльності хабу, нові можливості комунікації в сфері зайнятості та професійного навчання.

Фахівці Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості інформували учасників семінару про послуги державної служби зайнятості, особливості працевлаштування військовослужбовців та учасників АТО (ООС), профорієнтаційні послуги.

За інформацією центру зайнятості

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.