Головна  →  Новини  →  2 грудня 2019

Пробний перепис населення почався з Оболоні

З 1 до 26 грудня в частині Оболонського району та Пісківській об’єднаній територіальній громаді Бородянського району Київської області пройде пробний перепис населення.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби статистики.

Зазначається, що пробний перепис населення – це підготовчий етап до проведення Всеукраїнського перепису населення 2020 року.

–  Під час пробного перепису населення у кожному приміщенні запишуть усіх осіб, які станом на 00:00 годин 1 грудня 2019 року проживали у ньому, враховуючи й тих, що тимчасово мешкають. Із числа тих, що постійно мешкають, запишуть також тимчасово відсутніх, – розповіли у Держстаті.

Взяти участь у підготовчому переписі населення можуть тільки мешканці територій, на яких він проводиться.

У Держстаті закликають з 1 по 10 грудня самостійно заповнити анкету (переписний лист) на спеціальному порталі в мережі інтернет. Однак для цього необхідно мати комп’ютер, останню версію браузера (наприклад Google Chrome) та електронний підпис.

Замість цього 14 – 23 грудня можна надати відповіді переписувачу, який завітає до помешкання, і заповнить анкету (переписний лист) на планшеті.

Або 14 – 23 грудня прийти до переписного відділу або інструкторської дільниці та надати відповіді на питання анкети тимчасовому переписному персоналу.

Питань задають багато: від відомостей про членів сім’ї, площі квартири до матеріалів стін будівлі. 

Контрольний обхід окремих приміщень відбудеться 24 – 26 грудня.

vechirniy.kyiv.ua

Пробний перепис населення почався з Оболоні

Перейти до спискуВерсiя для друку