Головна  →  Новини  →  27 листопада 2019

Проведено круглий стіл на тему: «Проблемні питання підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та забезпечення інклюзії і рівності в суспільстві осіб з інвалідністю»

26 листопада 2019 року в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості, проведено круглий стіл на тему: «Проблемні питання підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та забезпечення інклюзії і рівності в суспільстві осіб з інвалідністю». Захід проведено в рамках Декади зайнятості до Міжнародного дня людей з інвалідністю, з метою привернення уваги до проблем зайнятості та для розширення можливостей осіб з інвалідністю. Круглий стіл відбувся за участю соціальних партнерів: державної реабілітаційної установи «Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю» та Управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

В ході обговорення були розглянуті проблемні питання зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю та шляхи їх вирішення.

Зустріч відбулась в теплій та дружній атмосфері. Всі учасники круглого столу налаштовані на плідну роботу в напрямку покращення надання соціальних послуг людям з інвалідністю.

Підсумком зустрічі є домовленість щодо спільних дій з розв’язання проблемних питань, складних життєвих обставин осіб з інвалідністю, зокрема, реабілітації на базі державної установи, стимулюючі механізми для працевлаштування людей з інвалідністю та порядок обміну інформацією між всіма учасниками соціальної взаємодії.

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку