КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2019

Сьогодні, ми відзначаємо пам’ятний для нашої країни день – День Гідності та Свободи!

Сьогодні, ми відзначаємо пам’ятний для нашої країни день – День Гідності та Свободи!

Шановні мешканці Оболонського району!

 

Українці – сильна та незалежна європейська нація. Сьогодні, ми відзначаємо пам’ятний для нашої країни день – День Гідності та Свободи. Його встановлено на честь початку двох визначних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Тоді, звичайні громадяни вийшли на майдани та площі для того, щоб відстояти своє право вибору, право на гідність та свободу, змінивши історію України.

На жаль, Революція Гідності завершилася трагічно та переросла у збройну боротьбу за свободу та самостійність нашої держави. Сьогодні день, коли ми згадуємо тих, хто віддав життя в боротьбі за зміни в нашій державі. Кожен українець повинен пам’ятати про загиблих патріотів та належно вшанувати мужність героїв, які виступили на захист демократичних цінностей. Подвиг Героїв Небесної Сотні та військових, які загинули у боротьбі на сході України є безцінним, вони – Герої нашого часу. Вічна пам’ять Героям!

Низький уклін українським військовим, які захищали та нині захищають наші кордони, волонтерам та усім тим, хто почуттям гідності та духом свободи показує щире прагнення жити у демократичній, вільній, заможній, процвітаючій та соборній державі. Ви наша гордість та приклад.

Від щирого серця бажаю щасливого життя у мирі, міцного здоров’я, добробуту, успішної реалізації усіх цілей та здійснення мрій.

Нехай всі негаразди назавжди залишаться в минулому, а в кожній українській родині панує спокій та радість!

Слава Україні! Героям Слава!

  

 

В.о. голови
Оболонської районної в місті Києві
державної адміністрації                                                           Олександр Цибульщак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.