Головна  →  Новини  →  15 листопада 2019

В бібліотеці провели патріотичну годину «Хронограф пам’яті»

На сьогоднішній день, патріотичне виховання серед учнів старших класів відіграє дуже важливу роль у становленні майбутнього Української держави.

Тому, напередодні роковин Майдану пройшов захід, який провели Дурмасенко Олег Леонідович, автор та голова проєкту «Славетні епохи України», голова громадської організації СУУ, батько загиблого героя АТО Дурмасенко Олексія Олеговича, позивний «Динамо». Також на зустріч прийшов Руслан Боровик, керівник Київського міського центру допомоги ветеранам АТО, учасник бойових дій в зоні АТО, миротворець двох ротацій в Іраку, «кіборг» із позивним «Багдад».

Розпочалась зустріч гімном України, який проспівали усі учасники заходу. Гості розповіли про історію та епохи становлення Української держави, що були наочно представлені на стендах. Вони були умовно поділені на 5 періодів: Київська Русь, Козацька Україна, Українська Народна Республіка, «Невизначена Україна» (УРСР) та Незалежна Україна.

Учні 8-х класів із захопленням дізнавалися нові для себе факти, як з історії нашої держави, так і розповіді безпосередньо про зону проведення ООС. Колектив бібліотеки дуже вдячний гостям за пізнавально-патріотичну зустріч та виховання національно свідомих громадян.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку