КМДА Київська міська державна адміністрація


13 листопада 2019

Олександр Цибульщак провів прийом громадян з особистих питань

12 листопада 2019 року виконувач обов’язків голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак провів черговий прийом громадян з особистих питань. Прийоми проходять кожний другий та четвертий вівторок місяця. На них, за попереднім записом, мешканці району мають змогу через особисте спілкування з виконувачем обов’язки голови вирішити питання, які їх турбують. Прийом проходив у приміщенні державної адміністрації за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 16.

Питання, порушені під час спілкування з керівником району стосувалися: нормалізації гарячого водопостачання, опалення, незадовільного стану вікон і дверей, необхідності дератизації будинку, відновлення роботи ліфта в будинку, капітального ремонту будинку,  стану тротуарів на вул. Йорданській тощо. Також були надані  пропозиції щодо поливу зелених насаджень другого мікрорайону.

Під час особистого прийому громадяни отримали роз’яснення по суті порушених питань відповідно до чинного законодавства.

Участь у прийомі взяли фахівці самостійних управлінь та інших структурних підрозділів Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. За результатами розгляду кожного питання голова району надав відповідні доручення, були встановлені терміни їх виконання.

За інформацією відділу роботи із зверненнями громадян

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.