Головна  →  Новини  →  12 листопада 2019

Міжнародна співпраця: відвідування Франції в межах освітньої програми – 2019

Результатом багаторічної співпраці з приватним вищим навчальним закладом – інститутом Grand Bleu – стала навчальна подорож учнів 4-10 класів НВК № 20 до французького міста Канни.

М’який приємний клімат, чудова природа, зручні умови навчання, а також цілодобове занурення у франкомовне середовище, завдяки проживанню у французьких родинах, зробили перебування максимально комфортним та ефективним.

Щодня, крім суботи й неділі, учні школи відвідували уроки французької мови, що часто проходили в захопливій ігровій формі з використанням інноваційних методик. Найбільше сподобалося інтерактивне заняття «Міський ринок овочів, фруктів і місцевих блюд». Діти встигли опрацювати такі теми, як «Моє улюблене місто», «Екологія», «Світ кіно», «Традиційна кухня».

Невід’ємним елементом навчального процесу була екскурсійна програма: оглядова по Каннам, Монако, відвідування музеїв у Ніцці, Антибах, Мандельє-Ля Напуль, морська подорож на Леринські острови, огляд виставок-експозицій у Кань сюр Мер, Грасі та Каннах.

І навчання, і культурно-просвітницька програма допомогли поглибити знання учнів, розширити кругозір, а також подарували незабутні враження. А головне – діти стали впевненіше та сміливіше говорити французькою. Наприкінці навчання кожен отримав сертифікат про проходження мовної практики у французькій лінгвістичній школі.

Крім того, представники інститутуту Grand Bleu та НВК № 20 окреслили напрями роботи з продовження співпраці між закладами.

За інформацією управління освіти







Перейти до спискуВерсiя для друку