КМДА Київська міська державна адміністрація


25 жовтня 2019

Під час робочої зустрічі були обговорені проблемні питання ведення діяльності в галузі легкої промисловості

24 жовтня 2019 року на території ПП «Ярослав» відбулась робоча зустріч керівництва підприємства та в.о. голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщака Олександра Леонідовича.

Під час зустрічі були обговорені проблемні питання ведення діяльності в галузі легкої промисловості, а також можливості державно-приватного партнерства в цій сфері. Директор підприємства продемонстрував виробничі потужності, представив технологію виробництва наповнювачів до ковдр та подушок, а також продемонстрував нові види продукції.

Концерн «Ярослав» об’єднує в собі групу виробничих підприємств, які спеціалізуються на випуску постільної білизни, подушок, пледів, ковдр, нижньої білизни, рушників, кухонного приладдя та інших видів домашнього текстилю.

Компанія «Ярослав» була заснована в 1995 році. Далекоглядна політика керівництва забезпечила швидкій ріст виробництва та продажу, що дозволило Компанії зайняти лідерські позиції на ринку України.

Національний виробник текстилю і трикотажу компанія «Ярослав» зарекомендувала себе в якості надійного партнера як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках. Сьогодні компанія плідно співпрацює з українськими підприємствами та здійснює поставки на міжнародний ринок. Продукція експортується в США, Канаду, Республіку Молдову, Білорусію, Казахстан, Грузію та країни Балтії. Весь асортимент продукції виготовляється з високоякісних сертифікованих матеріалів. Компанія робить впевнені кроки до європейської якості – створенні цехи з виготовлення упаковки для продукції та поліграфія для власних потреб друку. Починаючи з 2008 року налагоджено виробництво холлофайбера – наповнювача для ковдр та подушок, головними перевагами якого є гіпоалергенність, збереження тепла та легкість.

Загальна кількість персоналу Компанії складає понад 1200 осіб. Асортимент виробів постійно оновлюється та на даний момент складає понад 700 найменувань. Все виробництво обладнане найновішим швейним обладнанням.

 

За інформацією сектору промисловості



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.