КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2019

Валентин Мондриївський: «Заходи безпеки у школах будуть посилені»

Правила доступу на територію шкіл мають бути єдиними для всіх. Пред’являти документ, що засвідчує особу, та фіксувати вхід і вихід сторонніх людей – це не примха, а вимога часу. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Безпека наших дітей – це найголовніше і задля цього доступ на територію шкіл сторонніх осіб треба максимально обмежити, а доступ батьків зробити системним, чітким і максимально організованим. Саме тому звертаюся до батьків: щоб мінімізувати ризики, будь ласка, поважайте правила. Школа вашим дітям не ворог, і з вами у нас спільна мета – зробити перебування дітей у школах безпечним», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він також додав, що місцева влада залучила до охорони шкіл «Муніципальну охорону». Як результат, там, де така система безпеки працює протягом 2019 року, відсутні будь-які провокативні ситуації чи надзвичайні події. За словами заступника КМДА, у місті докладають максимум зусиль, щоб кращий досвід з безпеки дітей було використано у всіх закладах освіти столиці.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.