КМДА Київська міська державна адміністрація


16 жовтня 2019

В Оболонському районі перевірили готовність до виконання робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у разі можливої загрози техногенного та природного характеру

16 жовтня 2019 року в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося спеціальне об’єктове тренування з органами управління та силами цивільного захисту спеціалізованої служби матеріального забезпечення та спеціалізованої технічної служби цивільного захисту Оболонської районної ланки територіальної підсистеми м. Києва єдиної державної системи цивільного захисту

Тема об’єктових тренувань «Матеріально-технічне забезпечення Оболонського району в разі можливої загрози та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру».

Метою тренувань була перевірка готовності органів управління та сил Оболонської районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту щодо виконання робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у разі можливої загрози техногенного та природного характеру.

На заході були присутні представники Інституту надтвердих матеріалів ім. В.М.Бакуля НАН України, ПрАТ «ДБК № 4», ДП «Завод «Генератор», ТОВ «Київська макаронна фабрика», ПрАТ «Оболонь», а також відповідальні представники комунальних підприємств району: КП ШЕУ Оболонського району м. Києва, КП УЗН Оболонського району м. Києва, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району м. Києва».

В процесі тренувань заслуховувались присутні представники об’єктових тренувань підприємств та комунальних служб району щодо їх дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

 

За інформацією сектору промисловості



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.