КМДА Київська міська державна адміністрація


15 жовтня 2019

Проведено урок: «Я маю право! Стоп-булінг» #булитинекруто

Фахівці Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості разом з соціальними партнерами «Головним територіальним управлінням юстиції м. Києва», в межах реалізації національного правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО», 15 жовтня завітали до  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 252 з проведенням уроку:              «Я маю право! Стоп-булінг».

Бесіда з учнями розпочалася з питань щодо прав дитини, на яку більшість дітей давали правильні відповіді. Однак більше всього питань виникло щодо права, яке діти реалізують кожен день на даному етапі їхнього життя.

Центральною темою уроку стала боротьба із булінгом у школі. Що таке булінг учням роз’яснювати було не треба, ця проблема відома майже кожному школяру. А ось інформація, як захистити себе та оточуючих від цього явища, стала корисною та цікавою для дітей. Всі діти зрозуміли, що так чи інакше, вони стають учасниками булінгу, а стояти осторонь – це не вихід. #булитинекруто – і ми раді, що долучилися до процесу формування твердої правової позиції наших маленьких громадян, яка веде на правильний шлях майбутнє нашої правової держави.

 

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.