КМДА Київська міська державна адміністрація


27 вересня 2019

Всесвітній день туризму

 

Шановні працівники туристичної сфери Оболонського району міста Києва!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!

Нехай з кожним роком туризм, як форма дозвілля, стає все змістовнішим, популярнішим, а нові маршрути відкриють вікно у широкий світ.

Сьогодні Оболонський район міста Києва приваблює туристів та гостей неповторністю поєднання сучасної інфраструктури, ділової активності та розважальної індустрії.

Оболонська Набережна або Києво-Оболонська Рів’єра, оновлені парки «Наталка», «Пуща-Водиця», нові архітектурні ансамблі, квартали оригінальної забудови за авторськими проектами, храм Покрови Божої Матері, збудований в стилі італійського класицизму, храм Різдва Христового, оформлений у ефектних осучаснених барокових  формах, церква Серафима Саровського – найдавніша культова споруда району, неперевершені мурали на будинках, цілі галереї оригінальних скульптур під відкритим небом сучасного міського мистецтва, «Сад каменів», Пуща-Водицький курортний лісопарк, річковий маршрут Оболонь-Поділ - це далеко не весь перелік туристично-привабливих місць в районі, які сьогодні є улюбленим місцем відпочинку киян.                

Територія Оболоні з її унікальними водними та ландшафтними ресурсами, історико-культурною спадщиною в поєднанні з вигідним географічним положенням – є чудовою базою для розвитку найрізноманітніших видів і форм туристичного відпочинку.

Щиро бажаю працівникам індустрії туризму великих звершень у розбудові туристичної галузі, цікавих мандрівок, яскравих вражень та позитивних емоцій.

 

З повагою

 Виконувач обов’язків голови

Оболонської районної в місті Києві

державної адміністрації                                       Олександр Цибульщак

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.