КМДА Київська міська державна адміністрація


23 вересня 2019

Відбувся урочистий захід з нагоди 30-річчя дня забудови багатоквартирного житлового будинку на вул. Бережанській, 12

З нагоди 30-річчя з дня забудови багатоквартирного житлового будинку на вул. Бережанській, 12, в якому створено та успішно здійснює свою діяльність ОСББ «Квазар-10», 21 вересня 2019 року з ініціативи правління об’єднання проведено урочистий захід.

Слід зазначити, що ОСББ «Квазар-10» не один рік бере участь у міських програмах з енергозбереження, а також самостійно, за рахунок накопичення коштів ремонтного та резервного фонду, проводить поточні та капітальні ремонти житлового будинку та прибудинкової території. 

Керівництво ОСББ «Квазар-10» бере активну участь у нарадах, семінарах та обговореннях щодо ефективного управління багатоквартирними будинками і впровадженнях місцевих програм та ділиться позитивним досвідом керування ОСББ з іншими зацікавленими керівниками ОСББ та ЖБК.

За сумлінну роботу та ефективне управління житловим будинком, активне впровадження енергоефективних заходів, з нагоди 30-річчя дня забудови багатоквартирного житлового будинку на вул. Бережанській, 12 - ОСББ «Квазар-10» відмічено Подякою голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. 

 

Разом з тим, приємним і несподіваним подарунком для мешканців будинку та їх малечі була участь майбутніх артистів – студентів Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва у святковому заході.  Діти різного віку з захопленням та цікавістю приймали участь у конкурсах які провели студенти академії. 

Також, жителі будинку підготували до свята виставку прикладного мистецтва на якій було представлено роботи як майстринь так і аматорські вироби мешканців та їх дітей. Старожили будинку ділилися приємними спогадами, декламували власні вірші написані про свій будинок та своїх сусідів.

Свято пройшло в теплій, дружній, святковій атмосфері. 

 

За інформацію управління житлово-комунального господарства



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.