Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2013

Відсьогодні Пішохідний міст засяє усіма кольорами веселки

Сьогодні о 18:45 Пішохідний міст засяє усіма кольорами веселки – так столиця готується вже за місяць святкувати 70-ту річницю визволення Києва від фашистських загарбників. Це перший міст у столиці, який оздоблено саме динамічним декоративним освітленням з використання сучасних технологій.

При цьому новітнє обладнання – 4700 світлодіодів – економно споживатиме електроенергію. Ілюмінація відтворюватиме різноманітну кількість програм, керування якими здійснюється за допомогою технології Wi-Fi.

Фахівці комунального підприємства «Київміськсвітло» замінили кабельні траси, встановили систему управління ілюмінацією, паралельно відновили і функціональне освітлення мосту: оновлено ліхтарі та підсвічення опор споруди тощо.

Тестове увімкнення художнього динамічного освітлення Пішохідного мосту через річку Дніпро на Труханів острів відбулося 22 вересня о 21 годині. Його роботу особисто перевірив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. Він тоді зазначив, що у планах влади міста застосовувати таку форму підсвічування на фасадах будинків, шляхопроводах та мостах столиці.

 

kievcity.gov.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку