КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2019

Відбулось засідання Колегії Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації

Сьогодні, 10 вересня 2019 року, під головуванням Олександра Цибульщака та за участі першого заступника голови Людмили Сагайдак, заступника голови Сергія Блохова, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулось засідання Колегії.

На початку засідання в.о. голови Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак вручив Почесну грамоту та Подяки Центральної виборчої комісії керівному складу та членам Окружної виборчої комісії Територіального виборчого округу №217. Нагороди були присуджені за сумлінне виконання обов'язків щодо організації підготовки проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Під час Колегії, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1. Про стан протидії незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин у розважальних закладах та інших місцях масового відпочинку громадян (ресторани, кафе, нічні клуби) та заходи щодо припинення злочинної діяльності у таких закладах (доповів Биков Віталій Вікторович – начальник Оболонського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві).

2. Про стан виконання Указу Президента України від 30.01.2019 року № 22/2019 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році» та підготовку до проведення осіннього призову в Оболонському районі м. Києва (доповів Нікітюк Борис Васильович - тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Оболонського районного військового комісаріату).

За результатами проведення Колегії складено протокол доручень.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.