КМДА Київська міська державна адміністрація


6 вересня 2019

Шановне студентство, триває всеукраїнський конкурс «Розумним Бути Модно». Поспішайте! Есе від конкурсантів приймаються до 30 вересня 2019 року

Інформуємо студентів закладів вищої освіти про проведення конкурсу «Розумним Бути Модно». Переможці соціального проєкту мотивації сучасної молоді отримують гранти на оплату навчання. Організатори конкурсу запрошують залучитися до участі студентів всіх курсів та факультетів ЗВО Києва та області та поборотися за призові місця. Це можуть бути представники державного замовлення та контрактної основи, будь-яких курсів, факультетів, спеціальностей.

Участь в конкурсі «Розумним Бути Модно» безкоштовна. В якості винагороди переможці отримують:

  • 1-е місце – грошовий грант на оплату річного навчання;
  • 2-е місце – грошовий грант на оплату навчання за 6 місяців;
  • 3-є місце - грошовий грант на оплату 3 місяців навчання;
  • Студенти державного замовлення в разі перемоги отримають гранти у вигляді стипендій.

Для того, щоб позмагатися в конкурсі та отримати грант, конкурсантам пропонується написати есе на тему:

«Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС»

Питання пропонується розглядати галузево. Обрати галузь, дізнатися правила та перелік ЗВО-учасників Києва та області, всієї України пропонуємо за посиланням.

Конкурс проводитися компанією «Open Media Group» та медіа ресурсами: Ликар инфо - Інформаційний портал про здоров'я та медицину; Е-Квиток - Сервіс бронювання авіаквитків, жд квитків, автобусних білетів; УАУА инфо - Інформаційний портал для батьків про дітей; Надра Кредит - Сервіс підбору кредитів онлайн, мікрокредитів.

За інформацією ТОВ "Оптімедіа"



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.