КМДА Київська міська державна адміністрація


14 серпня 2019

Відбувся міні-ярмарок вакансій за участі представників управління культури

З метою надання допомоги в підборі кадрів на вакантну посаду 13 серпня 2019 року в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участі пердставників управління культури Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Дане Управління забезпечує на території району реалізацію державної політики: у сфері культури та мистецтв, охорони культурної спадщини (у межах повноважень); у галузі туризму та розвитку рекреаційної сфери, як необхідної умови гармонійного суспільства, розбудови демократичної правової держави, з урахуванням особливостей соціально-культурного середовища району.

Представники роботодавця, заступник начальника управління – начальник відділу з питань основної діяльності Терехова Любов Михайлівна та бухгалтер Інесса Анатоліївна представили актуальну вакансію: бухгалтер.

Поінформували присутніх безробітних осіб про умови та оплату праці.

Міні-ярмарок вакансій відвідали безробітні особи, які звернулись до Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості з метою пошуку роботи.

Захід відбувся в режимі активного діалогу у доброзичливій обстановці.

За допомогою даного заходу представники роботодавця підібрали кандидата на вакантну посаду бухгалтера та домовились про проведення стажування найближчим часом.

 

Оболонської районної філії КМЦЗ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.