Головна  →  Новини  →  8 серпня 2019

В рамках клубу молодіжного спілкування проведено культурологічно-пізнавальну екскурсію історичним центром міста Києва

7 червня 2019 року, в рамках клубу молодіжного спілкування, Центром соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями організовано та проведено культурологічно-пізнавальну екскурсію історичним центром міста Києва.

Тож, молодь ознайомилась з історією Європейської площі, Національної філармонії, Українського дому, Арки дружби народів, Володимирської гірки та оглянула пам’ятник Володимиру, помилувалась краєвидами рідної Оболоні, історичного Подолу, лівого берега, з оглядових майданчиків, прогулялись по новому пішохідно-велосипедному мосту, відпочили на зручних лавках під тінистими деревами центрального парку. Насолоджувались картинами київських художників, які виставили свої роботи на алеї художників. Дізнались про історію замку Річард – «Левове серце» та Андріївської церкви.

На завершення екскурсії присутні дізнались про історію Подолу та залюбки прогулялись Введенською вулицею та Нижнім Валом.

 Всім дуже сподобалось, тому звернулись з проханням продовжити такі тематичні екскурсії, адже Київ – це найкраще місто у світі. Тут є що подивитись і є що показати!

За інформацією Центру СПРДМФО

Перейти до спискуВерсiя для друку